Investeren

Investeren is de tweede pijler onder het bereiken van Vrijkdom. Hier vind je alle artikelen die ik over dit onderwerp heb geschreven.

 • ByBit review – de nummer 1 futures exchange van dit moment?
  In deze ByBit Review keren we de exchange helemaal binnenstebuiten. Is ByBit veilig en betrouwbaar? Biedt het alle handelsmogelijk die je nodig hebt?
 • 6 veelbelovende cryptomunten voor 2023
  Bear markets are for building. Investeerders worden kritischer en kiezen projecten met een goede basis. Welke 6 cryptomunten kunnen in 2023 laten zien dat ze potentie hebben?
 • Veilig handelen in crypto – tips en trucs
  Het handelen in cryptovaluta is niet geheel zonder risico. Uiteraard kan je investering minder waard worden, maar er zijn ook genoeg mensen die het slachtoffer worden van hacks. Een van de belangrijkste voordelen van crypto, dat transacties onomkeerbaar zijn, wordt dan ineens een groot nadeel.Het is dan ook belangrijk om wat veiligheidsmaatregelen in acht te nemen als je met crypto gaat handelen. In dit artikel deel ik een aantal belangrijke tips die je helpen om veilig te handelen in crypto.
 • Plutus rewards card review – gratis geld?
  Met de Plutus Rewards Card ontvang je een cashback van 3% op iedere aankoop die je doet. Is dit te mooi om waar te zijn of een leuke manier om gratis geld te verdienen
 • Technische analyse, een complete uitleg!
  Technische analyse is een essentieel hulpmiddel voor day traders in aandelen, crypto of grondstoffen. In dit artikel tref je een complete gids aan met de belangrijkste manieren om de koers van je beleggingen te voorspellen.
 • Dollar Cost Averaging of Lump Sum, wat levert het meeste op?
  Als je een grote som geld tot je beschikking hebt, moet je die dan in een klap investeren (lump sum) of is het beter om gespreid in te leggen (dollar cost averaging)? Dit is een vraagstuk dat veel beleggers bezighoudt. In dit artikel lees je wat het meest rationeel is om te doen.
 • Bitcoin Meester Review – betrouwbaarheid, kosten en ervaringen
  Bitcoin Meester is een van de bekendste crypto brokers van Nederland. In deze review lees je alles over de betrouwbaarheid en de handelskosten. Ik deel ook mijn eigen ervaringen uit de eerste hand.
 • Beste crypto brokers – top 5 voor handelaren en holders
  Veel mensen die willen investeren in crypto zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende partijen, maar wat is nu de beste crypto broker? In dit artikel geef ik je antwoord op die vraag met 5 brokers voor iedere handelaar en holder.
 • Passief inkomen verdienen met crypto
  Een passief inkomen verdienen met crypto; de mogelijkheden zijn er zeker. In dit artikel lees je 9 manieren waarop jij een passief inkomen opbouwt met crypto. En er zitten een paar hele lucratieve modellen bij.
 • Cryptohopper Review, ervaringen, betrouwbaarheid en winsten
  Cryptohopper is een crypto trading bot van Nederlandse makelij. Kun je mooie winsten maken met deze trading bot, die door tienduizenden traders gebruikt wordt?In deze cryptohopper review lees je of het bedrifj betrouwbaar is. Ik deel mijn ervaringen en geef een idee van de winst die je kunt verwachten.
 • Onmisbare sites en tools voor crypto investeerders
  Succesvol investeren in crypto betekent vaak dat je kennis nodig hebt van de markt. Er is best veel dom geld in omloop, dus als je ook maar een beetje meer kennis hebt dan average joe, dan is dit al heel erg in je voordeel. De volgende tools (software en hardware) zijn wat mij betreft onmisbaar bij het crypto traden, Gebruik je nog extra tools? Laat het dan weten in de comments.
 • Geld verdienen met crypto – 13 bewezen effectieve manieren
  Het geld ligt voor het oprapen in de wereld van de crypto. en als doorgewinterde crypto-investeerder heb ik vrijwel alle manieren wel eens geprobeerd.Ik bespreek dan ook alles dat ik weet over geld verdienen met crypto. Ik help je met handige links, zodat ook jij aan de slag kunt.
 • Investeren in altcoins – zo vind je de beste projecten in 2022
  Altcoins zijn alternatieven voor Bitcoin. Maar waarom zijn deze coins op aarde? En hoe kun jij ervoor zorgen dat jij winst maakt als je gaat investeren in altcoins? In dit artikel lees je het allemaal.
 • Money Mastery Review (AllesOverCrypto). Ervaringen + mooie kortingen
  Money Mastery van AllesOverCrypto is een van de populairste cryptoproducten op de markt. Je krijgt toegang tot de crypto masterclass trainingen én tot de community waar interessante signalen gegeven worden.In deze review lees je of AllesOverCrypto betrouwbaar is en of de cursus een goede investering is. Inclusief mijn ervaringen + inkijkje in alles wat je krijgt.
 • Wat is een NFT – Digitale plakplaatjes of een revolutie?
  NFTs staan vooral bekend als digitale plaatjes die voor veel geld van eigenaar verwisselen. Is dat het enige dat NFTs te bieden hebben of zit er meer achter? In dit artikel bespreek ik het fenomeen NFT en het toekomstperspectief hiervan.
 • Nexo Review – 10% rente en meer, maar ook stabiel?
  Nexo is een bedrijf waar je leningen in crypto kunt opnemen, of je eigen crypto kunt uitlenen. Je kunt hier prima rentes mee verdienen, maar is het ook veilig? En werkt Nexo een beetje makkelijk?In deze review licht ik Nexo voor jou helemaal door.
 • Crypto trading bots: introductie, strategie en risico’s
  Crypto trading bots handelen namens jou op een crypto exchange en verdienen zo geld terwijl jij slaapt. Kun je een crypto trading bot echt inzetten om passief inkomen te vergaren?In dit artikel bespreek ik de mogelijkheden en onmogelijkheden van crypto trading bots. Wat zijn de belangrijkste risico’s en voordelen? Wat zijn de risico’s en hoe beperk je deze?
 • Wat is crypto staking? Rendementen (10%+) en risico’s?
  Crypto staking is een manier om passief inkomen te verdienen met crypto. Jij helpt mee om het netwerk te beveiligen. Staking is dus een mooie manier om extra rendement te maken, maar hoe werkt het in de praktijk?
 • Wat is de blockchain en wat kun je ermee?
  De blockchain is de basis van cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. Maar wat is een blockchain precies. Hoe werkt het en wat kun je er wel en niet mee. In dit artikel deel ik de (on)mogelijkheden van deze technologie.
 • Wat is DeFI – Decentralized Finance – en is het de toekomst?
  Decentralized Finance (oftewel DeFi) is een bankenstelsel op de blockchain. De beloften zijn gigantisch. Lagere kosten, minder controle van centrale partijen en snellere transacties.Wat zijn de echte mogelijkheden van DeFi? En wat gaat de toekomst ons brengen.
 • Bitcoin koersverwachting – Gaan we naar de $100k? – nu kopen?
  De prijs van Bitcoin schiet elke kanten op, maar op de lange termijn loopt de lijn van linksboven naar rechtsonder. Wat is de koersverwachting van Bitcoin voor de lange termijn en wat kunnen we de komende jaren verwachten.
 • Wat zijn stablecoins en hoe verdien je er geld mee?
  Stablecoins zijn cryptomunten met een stabiele waarde in bijvoorbeeld euro’s, dollars of goud. In deze uitgebreide gids vertel ik je welke soorten stablecoins er zijn en hoe je met stablecoins geld kunt verdienen. Spoiler: de rentes liggen er een stuk hoger dan bij je huisbank.
 • 4 Winstgevende crypto portfolios voor de lange termijn
  rendementen zijn goed en het is wel duidelijk dat crypto niet snel meer zal verdwijnen. Als jij wilt investeren in crypto, hoe ziet de ideale cryptoportefeuille voor de lange termijn er dan uit?
 • Beleggingsstrategie voor FIRE – investeer jezelf vrij
  Financieel onafhankelijk worden bereik je voor een groot deel door je geld te investeren. In dit artikel deel ik de meestgebruikte beleggingsstrategieën om Financially Independent, Retire Early (FIRE) te worden.
 • Investeer je vrij – Financieel Onafhankelijk in 7 stappen
  Niet meer hoeven te werken en toch een comfortabel leven leiden, kortom financieel onafhankelijk zijn. Wie wil dat nu niet? Het is vrij bereikbaar als je het geld dat je overhoudt en extra verdient op de juiste manier investeert. In dit stappenplan help ik je op weg.