Money Mastery Review (AllesOverCrypto). Ervaringen + mooie kortingen

De prijzen van crypto gaan vaak 📈. Toch gaan de portfolio’s van de meeste traders 📉

In Money Mastery van AllesOverCrypto leer jij hoe ook jij winstgevend kunt handelen in crypto 💰Tenminste, dat is de belofte.

In deze Money Mastery Review bespreek ik alles, maar dan ook echt alles dat te maken heeft met de cursus. Ik neem je mee door de cursus en geen ondertussen mijn mening en ervaringen.

Helpt Money Mastery je echt om het meeste te halen uit crypto, de grootste revolutie sinds het internet? Of zit het team van AllesOverCrypto alleen de eigen zakken te spekken? Na deze review weet je het antwoord.

Money Mastery is een enorm uitgebreid product, dus bereid je voor op een lange review. Hieronder lees je een korte samenvatting.

Laat je niet afschrikken door de prijs, Money Mastery is iedere cent waard. De cryptowereld is gigantisch en het team van AllesOverCrypto zit er bovenop.

De Crypto Masterclass geeft je een hele goede start in crypto en hoe je hier nu eigenlijk geld mee verdient. Via de voormalige diensten Crypto Mastery en Signals krijg je continu updates met mooie verdienkansen, bijvoorbeeld in DeFi of NFT’s. Alles dat je nodig hebt om van deze signalen te profiteren, krijg je heel duidelijk uitgelegd.

Money Mastery is alles dat je nodig hebt om succesvol te zijn met crypto. Een cursus, up to date signalen met nieuwe handelsmogelijkheden en een geweldige community.

In het begin is het allemaal een beetje overweldigend. Je krijgt zo enorm veel kennis op je afgevuurd dat het wat te veel kan zijn. Begin eerst rustig aan en focus op een of twee dingen. Na een tijdje weet je precies hoe alles werkt en volg je de meestal winstgevende signalen met speels gemak.

Meld je aan voor de gratis crypto training

crypto training allesovercrypto

Derek en Patrick van AllesOverCrypto geven een gratis crypto training.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Pro-tip: Meld je alvast bij Bitvavo, de grootste en beste crypto exchange van Nederland voor een mooie welkomstbonus.

Wat is Money Mastery precies?

Voorheen had AllesOverCrypto vier verschillende producten. Je had:

 • De Crypto Masterclass, een complete starterscursus over crypto
 • Crypto Mastery, een dienst waarin jij op de hoogte werd gehouden van kansen in DeFi en NFTs.
 • Crypto Trading Signals, waarin je meldingen krijgt over potentiële crypto trades
 • Crypto Parels, een portfolio met 10 cryptomunten met een grote potentie

Je hoeft nu niet meer te kiezen, want met Money Mastery zijn al deze producten gecombineerd tot één allesomvattend abonnement. Alleen de crypto parels zijn nog los te koop.

Met Money Mastery heb je dus alles dat je nodig hebt om een goede start te maken met crypto. En in een wereld die zo snel verandert is het ook heel goed dat je op de hoogte blijft. In deze Money Mastery review lees je exact wat je hebt aan dit product.

Wat ga je leren in Money Mastery?

Op zich is investeren in crypto niet zo heel ingewikkeld. Toch komen veel investeerders van een koude kermis thuis. Investeren in crypto gaat vaak niet goed. De ene valt voor de marketing van een slecht project, de ander laat zich oplichten.

In Money Mastery leer je alles over hoe crypto werkt en waarom het zo revolutionair is. Het product is ongelooflijk uitgebreid. Bijna alle methoden om geld te verdienen met crypto komen voorbij.

Voor wie is Money Mastery geschikt?

Als je nog niets met crypto hebt gedaan, dan is Money Mastery een uitstekende start voor je. Je leert binnen no time alle ins en outs van crypto.

Ik raad je aan om te beginnen met de crypto masterclass, omdat hierin alle basics van crypto worden uitgelegd.

Verwacht overigens niet dat je zomaar miljonair gaat worden door de aanwijzigingen uit Money Mastery. Je moet bereid zijn om alle kennis tot je te nemen.

De signalen en tips die je krijgt zijn namelijk niet bedoeld als financieel advies. Hoe goed het team van AllesOverCrypto ook zijn best doet, er kunnen ook miskleunen tussen zitten.

Verrassend genoeg is Money Mastery ook zeker waardevol als je wat ervaring hebt in de crypto. Dit omdat je een team voor jezelf aan het werk zet dat bovenop de markt zit. Je leert veel van de community en de video’s. Je blijft op de hoogte en hebt hier niet zelf een dagtaak aan.

Wie zitten er achter Money Mastery en AllesOverCrypto?

Money Mastery is een product van AllesOverCrypto, een van de grootste bedrijven op het gebied van crypto-educatie in Nederland. AllesOverCrypto is ooit in 2017 opgericht door Patrick Suiker en Derek en Robin Westra.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en werken er een kleine 20 man (al dan niet op freelance basis) voor AllesOverCrypto. Kortom, AllesOverCrypto is best een serieuze club geworden.

Je kunt natuurlijk niet met een kleine 20 man aan het werk als je geen serieus bedrijf hebt. AllesOverCrypto staat dan ook gewoon ingeschreven bij de KVK.

Later meer hierover, maar het bedrijf krijgt ook lovende recensies op TrustPilot en bij Google.

Maar goed, als je een cursus volgt, wil je natuurlijk weten of de trainers enig recht van spreken hebben. Wie zijn Patrick Suiker en de broertjes Westra?

Patrick Suiker

Patrick Suiker is een geboren ondernemer. Als in 2013 kocht hij (samen met Derek overigens) zijn eerste crypto.

Daarvoor al was Patrick actief met ondernemen en verkocht hij van alles en nog wat. Het is dan ook geen onlogische stap dat Patrick zijn kennis over crypto is gaan delen.

Patrick Suiker heeft een master in Entrepreneurship en gebruikt zijn kennis en ervaring ook om verschillende cryptobedrijven te adviseren.

Derek Westra

Derek Westra is afgestudeerd in de gedragseconomie en speltheorie. Deze kennis is onmisbaar in de wereld van de crypto.

Psychologie en gedrag speelt een belangrijke rol in het traden in crypto, of je nu voor de lange of voor de korte termijn erin zit.

Leuk weetje; Derek Westra runt naast AllesOverCrypto een stichting die als doel heeft wilde dieren in Afrika te beschermen.

Robin Westra

Robin is het technische brein van AllesOverCrypto. Hij maakt de websites in orde, zorgt dat de cursusomgeving blijft draaien, etc.

Robin is wat meer op de achtergrond, maar levert dus zeker een belangrijke bijdrage aan het bedrijf.

Overigens komt de technische kennis van Robin ook van pas als het gaat om crypto. Hij kan als geen ander de technische kanten van blockchains beoordelen.

Inmiddels zijn Patrick, Derek en Robin al lang niet meer de enige teamleden van AllesOverCrypto. De andere teamleden kom je ook veel tegen in de Discord en in de training. Een wijze beslissing als je het mij vraagt, omdat de cryptowereld groot is en zich razendsnel ontwikkelt.

Opbouw crypto Masterclass

In het vervolg van deze review bespreek ik de inhoud en opbouw van de cursus.

Gratis Bitcoin Training

Derek en Patrick geven een keer in de week een gratis Bitcoin training. In deze training krijg je een korte introductie over waarom crypto revolutionair is. Je koopt hier ook je eerste Bitcoin. Dit doe je bij Bitvavo.

De gratis training is voor wat gevorderde investeerders inhoudelijk niet interessant. Wat wel echt de moeite waard is, is de korting die aan een beperkt aantal gasten van de training wordt uitgedeeld. Deze korting krijg je niet op een andere manier.

Daarnaast krijg je een goed beeld van de manier waarop Derek en Patrick lesgeven. Kortom, ideaal voor als je nog twijfelt over de aanschaf.

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass was voorheen het belangrijkste product van AllesOverCrypto, waar je los €997 voor betaalde. In deze cursus leg je de basis om succesvol te investeren in crypto. Deze cursus heeft in totaal 36 uur aan videomateriaal. Ik laat je per module zien wat je leert.

Handig om te weten is dat er achter iedere video een kort ‘examen’ zit. Hierin test je de kennis die je tijdens de video hebt opgedaan. Aan het eind zit zelfs een heus eindexamen.

Module 1: Het geld van de toekomst

Voordat je je gaat verdiepen in de wereld van de crypto, is het belangrijk dat je het principe achter crypto snapt. Wat is crypto precies en hoe verhoudt zich dat tot gewoon geld? Daarnaast leer je wat smart contracts zijn; dit zijn slimme contracten op de blockchain die zichzelf uitvoeren. Deze vormen de basis van tal van nieuwe innovaties met crypto.

Ook al heb je al wel een beeld van wat crypto is, in deze module worden toch wat nuttige dingen uitgelegd die later in de cursus van pas komen.

crypto masterclass 1 het geld van de toekomst

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Deze video’s zijn gewijd aan het handelen in cryptocurrency. Patrick en Derek raden Bitvavo en Binance aan. Prima keuzes wat mij betreft, beide exchanges die ik ook zelf graag gebruik. Wellicht ben je al bekend met deze exchanges en dan kun je deze video’s skippen.

De laatste twee video’s zijn wel voor iedereen relevant, omdat je hier dingen leert die onmisbaar zijn bij het kopen van crypto parels.\

crypto masterclass 2 je eerste cryptocurrency

Module 3: Maak een killer start

Voordat je actief aan de gang gaat met crypto, zijn er een aantal dingen die je moet weten.

Wellicht denk jij dat het bij jou anders is, maar het grootste risico zit tussen het scherm en de stoel. Dit risico moet je onderkennen en beheersen.

Verder komt het nog vrij vaak voor dat crypto traders opgelicht worden. Dit overkomt jou niet zo snel meer als je de video’s uit deze module hebt gevolgd.

crypto masterclass 3 killer start

Module 4: Je onbreekbare kluis

Ook deze module gaat over het beschermen van je vermogen en wel over hoe je je crypto veilig opslaat. Ook dit kan niet vaak genoeg herhaald worden.

Het team van AllesOverCrypto zijn ervaringsdeskundigen, want verschillende teamleden hebben geld verloren. Soms door een hack, soms door een failliete exchange. In dit deel van de training leer je hoe je dit kunt voorkomen.

crypto masterclass 4 onbreekbare kluis

Module 5: Je winsten cashen

Ik gun het je dat je de lessen uit deze video’s vaak mag herhalen. Je leert hier hoe je je winsten weer om kan zetten naar euro’s.

Module 6: De allereerste investeerder zijn

In deze module ga je voor het eerst wat verder de diepte in. Je leert hier hoe je als een van de eersten kunt investeren in een nieuw crypto project. Dit kan ontzettend lucratief zijn, als je investeert in de juiste projecten.

In dit gedeelte van de cursus leer je alles wat je nodig hebt om op een veilige manier te investeren in nieuwe projecten. Vooral die veiligheid is van belang. Nieuwe projecten zijn ‘high risk – high reward’. Als je de risico’s beperkt, kun je ook veel meer winst maken.

In deze modules laten de teamleden van AllesOverCrypto echt zien dat ze veel kennis hebben van de markt.

crypto masterclass 6 eerste investeerder

Module 7: Een passief crypto-inkomen

Wat is er nu mooier dan dat je je passief geld verdient met je crypto. Dat jij je holdings uitbreidt, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, is het niet?

In dit onderdeel van de cursus leer je maar liefst vijf verschillende methoden om crypto te verdienen terwijl je slaapt. Bekijk goed welke methodes bij je passen en je leert hoe je je vermogen zonder moeite uitbreidt.

crypto masterclass 7 passief crypto inkomen

Module 8: Crypto trends de baas

DeFi, oftewel Decentralized Finance, is een van de grootste hypes in de cryptowereld. Of eigenlijk is het geen hype, want het lijkt een blijvertje. Via DeFi-platforms kun je crypto (uit)lenen of verhandelen via decentrale protocollen. Je werkt daarbij dus niet via centrale partijen als exchanges, maar je handelt rechtstreeks met andere enthousiastelingen.

In de eerste vier video’s in deze reeks leer je hoe je DeFi kunt gebruiken. In de vijfde gaat leer je hoe het zit met NFTs, oftewel digitaal eigendom op de Blockchain.

crypto masterclass 8 trends defi

Module 9: De winning mindset

Deze module is de eerste van een reeks over crypto trading. En je verwacht het wellicht niet, maar je leert in deze video’s nog helemaal niets over het traden zelf. Je leert wel alles over de machine die het traden gaat doen. Jijzelf.

Wellicht verwacht je weinig in deze modules te leren. De meeste video’s gaan niet over crypto. Niets is minder waar. Als traden zo makkelijk was, dan was iedereen rijk. De mens is de zwakste schakel als het gaat om traden.

crypto masterclass 9 mindset

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading

Hier leer je dan de basis van het echte traden. Je leert de verschillende soorten orders die je kunt plaatsen op een exchange. Daarna ga je gelijk al aan het slag met lezen van de grafieken. Je leert hierbij cruciale onderdelen voor het plaatsen van je trades, zoals:

 • Het bepalen van je supports en resistances
 • Het lezen van de trends
 • Het bekijken van de grafieken met candlesticks
 • Verschillende timeframes

Je leert daarnaast nog twee cruciale principes bij het traden. Het eerste is het bijhouden van een logboek. Je ziet dan waarom je een trade bent aangegaan en hoe dit afgelopen is. Hier leer je van.

Het tweede principe is de stop-loss, een manier om het risico van je trades te beperken.

crypto masterclass 10 Vrijkdom dankzij crypto training

Module 11: De beste crypto trading tools en indicatoren

In maar liefst acht video’s van een flinke lengte leg je een stevig fundament voor technische analyse. Je leert acht krachtige indicatoren, elk met een eigen functie. In de video’s, die soms wel een uur lang zijn, leer je wat een indicator doet, maar vooral ook wat je er niet mee kunt.

Uiteindelijk gebruik je deze indicatoren om je eigen strategie te maken. Je gebruikt de verschillende indicatoren om je eerste indruk te bevestigen. Dit klinkt allemaal wat ingewikkeld, maar na afloop van deze acht video’s begrijp je het allemaal precies.

Vooral bij deze video’s raad ik je aan om er echt even goed voor te gaan zitten. De kost is wat taai, maar als je het goed tot je neemt, ben je ook gelijk een stuk betere trader.

crypto masterclass 11 trading indicatoren

Module 12: Word Crypto Trading Master

Als je de volgende modules al intens en leerzaam vond, dan ga je hier helemaal uit je plaat. In deze lessen komt alles samen. Je leert hier nog wat extra indicatoren en gaat vervolgens aan de slag met het opzetten van je eigen strategie.

Alsof dat nog niet genoeg is, leer je ook nog een paar geavanceerde manieren om je risico te beperken. Of om juist meer geld te verdienen. Arbitrage bijvoorbeeld. Maar je leert ook hoe je je trades kunt hedgen. Of hoe je short gaat.

Ik wil niet zeggen dat je aan de rest van de training niets hebt, maar hier vind je een paar klompjes kennis die je nergens anders zomaar vindt.

crypto masterclass 12 trading master

Module 13: Profiteren van een dalende markt

Weet je in welke perioden je het meeste vermogen opbouwt met crypto? In de bear market. In een periode waarin de koersen langere tijd dalen. Je kunt dan goedkoop je portfolio uitbreiden.

In de laatste module met video’s leer je een paar mooie manieren om op de lange termijn geld te verdienen met crypto. De meest krachtige is wellicht nog wel gewoon: stug bijkopen.

crypto masterclass 13 bear market

Eindexamen

Ja, dit is wat het is. Een echt eindexamen met een certificaat. Kun je aan je oma laten zien.

Handleidingen

Hier tref je 6 verschillende handleidingen aan, waarbij die van de million dollar templates het handigst zijn. Wat zijn deze templates? Excel sheets waarin je je inleg en resultaten bijhoudt.

crypto trading journal million dollar template

Crypto Mastery

In Crypto Mastery (de naam van het oude product) wordt jij op de hoogte gehouden van kansen op de cryptomarkt.

Je krijgt hier van tijd tot tijd verschillende signalen over verdienmogelijkheden met crypto. Deze zijn af en toe behoorlijk winstgevend.

Hieronder zie je een voorbeeld van een NFT-signaal. Het zal niet iedereen gelukt zijn om een gratis NFT te minten, maar als je het wel gelukt is, had je bij verkoop op het juiste moment zo’n 0.4 Ethereum pure winst gehad.

crypto mastery nft signal

Een nadeel aan de signalen van Crypto Mastery is dat deze soms wat tijdrovend zijn om te volgen. Mijn advies: Doorloop eerst de Crypto Masterclass voor je aan de signalen uit Crypto Mastery begint. Dit heeft ermee te maken dat je echt moet weten hoe je een wallet moet bedienen en vooral ook hoe je dit veilig doet.

Naast NFT-signalen krijg je ook tips over interessante projecten met DeFi, Play-to-earn games, airdrops en IDOs. Dit laatste staat voor Initial Dex Offering, oftewel het moment waarop een nieuwe crypto coin voor het eerst verhandeld kan worden op een decentrale beurs.

Crypto Signals

In de crypto signals krijg je trading signals, oftewel tips over trades die de moeite waard zijn. Hieronder zie je hoe zo’n trade gedeeld wordt in de Discord.

crypto trading signals

Er vallen drie dingen op aan de signals. Het eerste is de onderbouwing. Je krijgt duidelijk te horen waarom je een trading signal krijgt. In de link naar tradingview zie je een afbeelding met de gemaakte analyse, zodat je deze zelf kunt bekijken.

Het tweede dat opvalt, is dat er risicomanagement toegepast wordt. Dit doe je met een stop-loss. Hierdoor weet je dat je nooit te veel kunt verliezen. Bij andere trades geeft het team achter AOC soms duidelijk aan welk gedeelte van je portfolio je maximaal in een trade moet stoppen. Ook een vorm van risicobeperking.

Als derde zie je een link staan naar 3commas. Dit is handelssoftware voor crypto waarmee je trades kunt overnemen. Je klikt de link aan en dan staan de juiste getallen (zowel aan- als verkoopprijs al ingevoerd). Je kunt de trade zo eenvoudig overnemen.

The Zone (community)

Tussen de signalen door, vind je de community waar honderden leden de cryptomarkt bespreken. Hier kun je terecht met al je vragen en meestal krijg je snel een antwoord waar je echt wat aan hebt.

Er zijn nog twee redenen waarom ik erg blij ben met de community. Er zijn ervaren leden die hun eigen kennis delen. Projecten die zij zijn tegenkomen of handige trading strategieën.

Daarnaast delen de teamleden van AOC af en toe analyses over andere crypto projecten. Ben je iets tegen gekomen en wil je weten of het allemaal wel klopt? Stel dan een vraag in de community.

Onmisbare tools bij Money Mastery

Bitvavo – de goedkoopste exchange om euro’s om te zetten naar crypto

Binance – een van de grootste crypto exchanges wereldwijd. Heeft veel handelsparen en een goed handelsvolume. Exclusief via deze link, een korting van 20% op alle trades die je doet. Levenslang.

FTX – Als je met een hefboom wil traden, kan dat op FTX

3commas – Software die je gebruikt om trades over te nemen

TradingView – Deze tool gebruik je om technische analyse uit te voeren als je gaat handelen

Discord – Discord is een gratis chatprogramma dat je gebruikt voor de community en de signalen.

MetaMask – Deze wallet software gebruik je op de Ethereum blockchain te handelen. Bijvoorbeeld op Uniswap of in NFTs.

Crypto portfolio

Dit is eigenlijk een bonus, maar zeer de moeite waard. Het crypto portfolio is een lijst met 10 veelbelovende munten, met de hand geselecteerd door het team van AllesOverCrypto. Het is veel meer dan alleen een lijst, want je krijgt ook de onderzoeksmethoden van AllesOverCrypto. Van de individuele munten wordt uitgelegd waarom deze munten kunnen slagen of falen.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook updates over de parels. Je blijft op de hoogte van nieuwe projecten die de moeite waard zijn én je krijgt ook updates over de bestaande munten. Bij een voormalige parel was het team uiteen gevallen en je leest dan precies wat de gevolgen hiervan zijn.

Het crypto portfolio is ook los verkrijgbaar. Je betaalt dan €97 voor dit portfolio.

Bonussen bij Money Mastery

Bij het aanschaffen van Money Mastery krijg je naast het portfolio nog een aantal interessante bonussen. Ik zet ze kort op een rijtje.

Bitcoinbijbel

In dit boek lees je heel veel basisinfo over crypto en de blockchain nog eens na. Het is vooral heel handig dat de info ook op andere manieren wordt aangeboden.

12 waardevolle cryptotips voor beginners

Deze twaalf tips gaan vooral over hoe je je verliezen beperkt. Heel handig, want veel beginnende investeerders raken gedesillusioneerd na wat verlies.

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Dit boek geeft je vijf tips waarmee je meer geld kunt verdienen, vooral tijdens een bull-cycle.

Het ultieme investeringshandboek

Een groot gedeelte van de theorie over trading nog een keer handig uitgelegd in tekst.

Bitcoin & Belasting voor Nederland en Belgie

Tja, de overheid heeft ook wat te vinden over de winsten die je maakt met crypto. In dit e-book lees je precies hoe het zit. Ervaringen met Money Mastery

Na deze beschrijving van alles dat Money Mastery te bieden heeft, is het tijd om mijn ervaringen te delen. Wat heb ik aan Money Mastery gehad

Heel veel kennis

Wanneer je Money Mastery opent, gaat er echt een doos van pandora open. Je krijgt toegang tot een gigantische kluis met kennis.

Als je nog weinig ervaring hebt met crypto, dan raad ik je echt aan om eerst de masterclass te doorlopen. Verderop in de cursus zijn wat delen die je wellicht kunt skippen, maar zeker de eerste vijf hoofdstukken heb je gewoon nodig om überhaupt aan de slag te kunnen met de kennis uit de andere onderdelen.

Ik schaar mijzelf onder de mensen die wat meer ervaren is met crypto. Toch heb ook ik veel aan Money Mastery gehad.

Ik steek het meeste op van de uitleg achter de signalen. Er zijn voldoende diensten die trading signals geven, maar heel vaak komen die niet verder dan koop nu deze coin en dit zijn de verkooptargets.

De community is ook erg waardevol. Er zijn veel mensen die nog weer allerlei extra kennis hebben die de teamleden van Money Mastery niet hebben. En mensen zijn bereid om elkaar te helpen. Omdat de community betaald is, hoef je ook niet bang te zijn dat er oplichters in de community komen.

De resultaten

Het team van Money Mastery is erg transparant over de resultaten. Je kunt ze gewoon ophalen. Hieronder zie je de resultaten van de Trading Signals.

En je ziet, het gaat ook wel eens mis. Daarom raad ik je aan om je kansen wel te spreiden. Het is dan wat minder erg als er een keer een signaal misgaat.

Over het algemeen zijn de signalen met DeFi en NFTs écht hit or miss. De kans dat je al je kapitaal kwijtraakt is vrij groot. Bij de trading signals is het risico standaard beperkt, omdat je een stop-loss zet.

Hoe haal je het meest uit Money Mastery?

Het zal geen verrassing zijn, maar het geld komt je niet ineens aanwaaien als je Money Mastery aangeschaft hebt. Ik raad je aan om het product alleen te kopen als je bereid bent om er tijd voor vrij te maken.

De cursus alleen al bevat enkele tientallen uren aan videomateriaal. Als je het niet gewend bent, kost het ook nog even best wat tijd voordat je uitgezocht hebt hoe je een NFT moet minten. Plan iedere dag een halfuurtje in of maak een vaste cryptoavond.

Als je als starter met het programma begint, duurt het echt even voordat je op een gemakkelijke manier met de signalen aan de gang kunt. De trading signals zijn wat eenvoudiger te volgen, zeker als je al wat ervaring hebt met het kopen van aandelen bijvoorbeeld.

Een tweede advies is om de aanwijzingen van het team gewoon op te volgen. Als zij bij een trade de stop-loss ergens neerzetten, is dat omdat zij er goed over nagedacht hebben. Ik ben een paar keer de mist ingegaan omdat ik dacht dat ik het wel beter wist.

Als laatste, volg de signalen niet blind, maar probeer ervan te leren. De uitleg bij de signalen is altijd goed. Doe eens onderzoek en kijk of je zelf tot dezelfde conclusie komt.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid

Als je mensen gaat volgen die individuele crypto-investeringen aanraden, loop je het risico dat je opgelicht wordt.

Een voorbeeld is dat je gebruikt wordt in een pump and dump. De influencer die jij volgt koopt stilletjes een bepaalde crypto in tegen lage prijzen. Daarna geeft deze een handelssignaal en kan de influencer de coins die hij goedkoop gekocht heeft verkopen aan zijn volgers. De meesten blijven met verlies achter.

AllesOverCrypto is behoorlijk transparant over signalen. Bij de crypto parels is het bijvoorbeeld wel algemeen bekend dat het team hier zelf ook in geïnvesteerd heeft. Als ze hier open en transparant over zijn, dan kun je met recht zeggen dat ze ‘skin in the game’ hebben.

Ervaringen van anderen

Ik ben niet de enige die positief is over de Money Mastery en AllesOverCrypto. Verschillende andere mensen delen mijn ervaring.

Op TrustPilot, een onafhankelijke website waar mensen reviews achter kunnen laten, krijgt het bedrijf AllesOverCrypto 4.8 van de 5 sterren op basis van 1141 (op moment van schrijven). Dit zegt zeker iets over het bedrijf.

Voordelen en nadelen van Money Mastery

Tijd om de belangrijkste voor- en nadelen van Money Mastery eens op een rijtje te zetten.

Pluspunten

 • Money Mastery biedt ongelooflijk veel waar voor het geld. De crypto masterclass heeft alles wat je nodig hebt om winstgevend te kunnen handelen in crypto.
 • Waardevol voor beginners en ervaren traders. De crypto masterclass is onmisbaar voor beginners. Zowel beginners als ervaren traders kunnen heel veel opsteken van de trading signals.
 • Waardevolle how-to’s. Het is toch altijd een beetje spannend om iets voor het eerst te doen, zeker omdat je geld kwijt kunt raken als het misgaat. Het team van AllesOverCrypto heeft hele duidelijke filmpjes tutorials gemaakt voor acties die je vaker gaat doen, zoals het minten van een NFT.
 • Je blijft op de hoogte. De wereld van crypto verandert razendsnel. Met Money Mastery blijf je bij. Bij de meeste andere cursussen zie je toch dat je wat achter gaat lopen op een gegeven moment.
 • De crypto parels zijn een onderschatte bonus. Alleen met deze bonus kun je je aankoopbedrag al ruim terug verdienen. De parels zijn overigens ook los te koop.

Minpunten

 • Als je verwacht slapend rijk te worden, dan is Money Mastery niet voor jou. Natuurlijk krijg je soms leuke winstgevende signalen, maar je moet er best wat tijd in investeren. Eerst moet je de juiste vaardigheden opdoen en daarna moet je de signalen blijven volgen.
 • Crypto trading is per definitie niet zonder risico. Het gaat een keer voorkomen dat je flink verlies maakt. Is dat erg? Niet als je al je eieren in een mandje legt.
 • Zonder startkapitaal kom je er niet. Je hebt een beetje inleg nodig om te beginnen. Het kan met €300-500, maar meer is beter.
 • In de reviews lees je af en toe terug dat mensen wat overdonderd raken door de grote hoeveelheid termen in de cursus. Het is lastig om dit te voorkomen, er is nu eenmaal veel jargon.

Money Mastery Prijs

Je betaalt €597 voor een kwartaalabonnement. Voor een jaarabonnement betaal je €1997.

Vergelijking met andere cryptocursussen

Money Mastery is niet de enige crypto cursus. Ik zet de cursus even kort naast drie van de grootste concurrenten.

Money Mastery versus X10 met crypto

X10 met crypto is een cursus van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Echt geen kleine jongens. Om meerdere redenen dat ik dat Money Mastery een betere aankoop is. Als eerste is X10 met crypto heel erg gericht op trading en weinig op andere handelskansen. De cursus is verspreid over meerdere online-omgevingen en daarom wat rommelig.

Money Mastery versus Cryptonite Premium Community

De Cryptonite Premium Community van Corne Marchand heeft alleen trading signals. Het is voordeliger dan Money Mastery, maar ook een stuk beperkter. Je krijgt alleen trading signals. In de community zitten ook vooral traders en weinig andere kennis. Als je alleen van plan om bent te gaan daytraden, is het een prima alternatief.

Crypto Community

De cursus van Crypto Community is wat minder bekend dan Money Mastery, Cryptonite en X10 met crypto. Als je op zoek bent naar een cursus waarin je alleen de basis leert, dan is dit het een prima alternatief, zeker omdat de kosten wat lager zijn. De community is echter wat klein. Daarnaast krijg je een stuk minder frequent updates.

Zelf alles leren

Ja, je kunt ook zelf alles leren. De meeste informatie staat ook wel ‘ergens op het internet’. Het kan zeker, maar wanneer je weinig kaas hebt gegeten van crypto, kun je nog wel eens van een koude kermis thuiskomen. Je kunt de informatie niet goed filteren. Het is echt niet zo’n gek idee om iemand te betalen om alle kennis tot je nemen.

Veelgestelde vragen over Money Mastery

Wellicht leven er aan het eind van deze review toch nog wat vragen over Money Mastery. Deze zal ik hier voor je beantwoorden.

Heb ik veel startkapitaal nodig?

In principe kun je beginnen met een paar honderd euro. Als je meer geld kunt missen, is dat uiteindelijk natuurlijk wel beter. Je kunt je kansen dan beter spreiden. Het is zeker niet zo dat je duizenden euro’s nodig hebt om te beginnen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee. Je hebt natuurlijk wel een startkapitaal nodig. En je betaalt transactiekosten als je gaat handelen. Maar je hoeft geen extra rekening te verwachten van AllesOverCrypto.

Wat betaal je voor Money Mastery?

Je hebt twee mogelijkheden bij Money Mastery:
Als je een kwartaalabonnement afsluit, dan betaal je €597. Ga je voor een jaarabonnement, dan betaal je €1997. Je krijgt bij een jaarabonnement al bijna een kwartaal gratis. Voorheen betaalde je alleen voor de Crypto Masterclass al €997.

Wil je de kosten nog verder drukken; meld je dan aan voor de webinar via deze link.

Hoe krijg ik toegang tot de Money Mastery Community?

De Money Mastery community vind je in Discord. Dit is een chatprogramma dat vooral onder gamers geliefd is. Als je Money Mastery koopt, krijg je een extra e-mail met daarin een uitleg over dit programma.

Waar kan ik terecht met vragen over Money Mastery?

Je kunt je vragen stellen via info@allesovercrypto.nl

Is er een garantieregeling?

Ja, je kunt 14 dagen je geld terug vragen als je niet tevreden bent.

Krijg ik financieel advies van AllesOverCrypto?

Nee, je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen trades. Uiteraard doet het team van AllesOverCrypto alles om een project of een kans te onderzoeken, maar garanties zijn er niet. Vaak krijg je bij een signaal ook een inschatting van het verwachte risico. Als je twijfels of vragen hebt, kun je deze altijd stellen. Probeer voordat je een signaal opvolgt op z’n minst 10-15 minuten zelf onderzoek te doen.

Meld je aan voor de gratis crypto training

crypto training allesovercrypto

Derek en Patrick van AllesOverCrypto geven een gratis crypto training.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Pro-tip: Meld je alvast bij Bitvavo, de grootste en beste crypto exchange van Nederland voor een mooie welkomstbonus.

Plaats een reactie